Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Книга на денот

Цена од: 150 мкд
Стресот и уморот не се само лични искуства, туку и општествени и историски феномени. Бјунг-Чул Хан ја толкува современата епидемија на папсаност како неспособност да се излезе на крај со негативните искуства во доба на прекумерна позитивност и универзална достапност на луѓе и добра.
Продукти: 0

    Вашата кошничка е празна

Вкупно: мкд 0  

katalog
katalog
katalog
В© Copyright 2012 by iVote