Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Контакт

иВоте д.о.о.
Адреса:
Мајаковски 2/4
1000 Скопје
Македонија

Е-адреса:

Телефон за контакт:
02/320 44 05
Доколку имате некакви прашања или коментари, Ве молиме пополнете ја дадената форма.
  • Полињата обележани со ѕвезда (*) се задолжителни.
  • Наслов *
  • Ваша е-адреса *
  •  
  • Порака*
Copyright 2012-2018 by iVote