Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Книга на денот

Цена од: 200 мкд
Раскошно изработен портрет на човек кој претпочита да ги гледа секавиците во пустината на  Колорадо отколку лицата на другите луѓе. 

Како човек со исклучителна моќ за вокализација, Ешно постепено ни го открива ексцентричниот свет на Ѓорѓи, инжењер од Источна Европа, осамен човек кој поседува редок талент за замислување на машини далеку пред тие да се материјализираат во вистинскиот свет.
Продукти: 0

    Вашата кошничка е празна

Вкупно: мкд 0  

katalog
katalog
katalog
В© Copyright 2012 by iVote