Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Вести Мојата кошничка (0)

Вести од нас и Книжарниците


 • 11.12.2017

  Добитник на книгата „Те љубам - тоа е вистината“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Те љубам - тоа е вистината“ е Биљана Томевска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Нешто слично на љубов"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 04.12.2017

  Добитник на книгата „Девет ноќи“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Девет ноќи“ е Ана Караџа. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Те сакам - тоа е вистината"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 27.11.2017

  Добитник на книгата „Автобиографија : приказната за моите експерименти со вистината“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Автобиографија : приказната за моите експерименти со вистината“ е Анита Китанова. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Девет ноќи"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 20.11.2017

  Добитник на книгата „Да се сака тоа што е“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Да се сака тоа што е“ е Христина Манојловска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Автобиографија : приказната за моите експерименти со вистината"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 13.11.2017

  Добитник на книгата „Светлана Антоновска - македонската челична дама“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Светлана Антоновска - македонската челична дама“ е Владимир Журовски. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Да се сака тоа што е"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 06.11.2017

  Добитник на книгата „Диссомнии“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Диссомнии“ е Анета Наумовска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Светлана Антоновска - македонската челична дама"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 30.10.2017

  Добитник на книгата „Скоро парижанка“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Скоро парижанка“ е Марија Ѓорѓиевска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Диссмомнии"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 24.10.2017

  Добитник на книгата „Писмо за мојата Андреја“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Писмо за мојата Андреја“ е Игор Алексов. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Скоро парижанка"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
В© Copyright 2012 by iVote