Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Издавачка куќа Ѓурѓа

Име: Ѓурѓа
Број на книги : 288
Локација: Ленинова 74, Скопје, Македонија

В© Copyright 2012 by iVote